Ripsien kestotaivutus Yumi Lashilla

Olen joitakin vuosia käynyt kestotaivuttamassa ripset ja laminoimassa kulmat Yumi Lashes tuotteilla tekevissä hoitoloissa. Toimenpide helpottaa arkea paljon, ripset ja kulmat ovat heti herättyä ojennuksessa. Ei tarvitse taivutella ripsiä erillisellä taivuttajalla ja sutia ripsiväriä kiireellisenä aamuna. Olet sitten hikijumpassa, vaeltamassa, laskettelemassa tai vaikkapa sukeltamassa kuten minä, olet huolitellun näköinen.


Yumi Lashes – ripsien on Suomessa pisimpää tehty kestotaivutus. Hoito aloitetaan puhdistamalla meikki pois silmistä, itse menen hoitoon niin että ripsissä ei ole ripsiväriä. Alaluomet-ja ripset suojataan, tämän jälkeen yläluomelle asetetaan silikonimuotti. Muotteja on eri kokoisia ja koko valitaan halutun lopputuloksen mukaan. Ripset kiinnitetään muotin päälle yksitellen jonka jälkeen vaikutusaineet levitetään ripsiin ja annetaan vaikuttaa. Vaikutusajan jälkeen aineet poistetaan, ripset värjätään haluttaessa, puhdistetaan ja käsitellään hoitavalla sekä ravitsevalla seerumilla. Lopuksi silikonimuotit irrotetaan hellävaraisesti luomilta. Kestotaivutus on ripsille hellävaraisempaa, kuin päivittäinen ripsentaivuttajan käyttäminen. 

Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin eikä saunomista tai uimista tulisi tehdä 48 tuntiin sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Vaikutus kestää yleensä noin 8 viikkoa ripsien luonnollisesta elinkaaresta riippuen. Yumi Lash hoito kestää 60-75 minuuttia jonka aikana voi ottaa vaikka päiväunet kuten minä tapaan tehdä. Kuvissa oleva kestotaivutus on tehty Kauneuskeskus Kristallissa ja tekijänä Venla. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Vink vink, Venla tekee vaikutusajan aikana ihanan päähieronnan joka tainnuttaa sinut uneen takuuvarmasti. Niin rentouttavaa!!

Favourite
picks