Blogin takana

Plus 40-vuotiaan naisen elämää kahden maan välillä, Suomen ja Thaimaan. Kesät Suomessa ja talvet Thaimaassa. Kirjoituksia matkustamisesta, kauneudesta & muodista, kodista & sisustamisesta, ruoka juttuja ja ennen kaikkea elämää. Kommelluksia ja kokemuksia sopeutua kulttuuriin joka on kovin erilainen totutusta. 

Vaimo Karille joka on sukellusalan yrittäjä ja plussa-vanhempi aikuisuuden kynnyksellä olevalle Oskulle. Mamma karvapojallemme kääpiösnautseri Raimolle.

Mitä on olla lähempänä 50 vuotta kuin 40 vuotta. Muutokset kehossa ja mielessä. Perheemme kaksi kotia ovat jatkuvan muutoksen alla, voiko koskaan olla sisustukseen tyytyväinen!?! Laukku hulluuteni on rauhoittunut toistaiseksi mutta tulevaisuudesta en mene takuuseen. Kosmetiikan ja kauneushoitojen suurkuluttaja. Keittiössä häärääjä joka ei reseptejä pahemmin seuraa vaan säveltää välillä kantapään kautta. 

Joogaa, pilatesta, pinnan alle pulahdusta, hömppä kirjallisuuden rakastaja, vesijuoksua mummojen seassa, kuntosalia ja ikuinen 5 kilon laihduttaja. Vapaaehtoistyötä Wat Klong Song Temple Dogsien hyväksi.

Ajatus blogin kirjoittamisesta on muhinut jo joitakin vuosi mielessä. Vihdoin päätin toimia enkä jahkailla asian kanssa. Hiukan kauhunsekaiset ajatukset kuinka selviän blogin teknisestä puolesta sillä se ei ole todellakaan vahvimpia puoliani. Mielenkiinnolla odotan kuinka oma tekstin tuotto kehittyy ajan kanssa. Blogin ensisijainen tarkoitus on tuottaa minulle iloa.

Elämääni kuvina