Lempi kasvonaamiot x 4

Rrraaaaaaakastan kasvonaamioita todella paljon ja pyrin ainakin kerran viikossa hemmottelemaan itseäni naamiolla. Talvella Suomessa ollessa iho suorastaan huutaa kosteutta ja naamioilla sitä saa tehokkaasti annettua. Samoin auringon paahtama iho tarvitsee kosteutusta, puhumattakaan ikääntyvä iho tarvitsee kaiken mahdollisen avun. Huvilalla puusaunan ja mereen pulahduksen jälkeen naamio on ihanaa arjen luxusta. Tässä 4 naamio suosikkiani. Muista puhdistaa kasvot hyvin ja mielellään kuori ennen naamiota.


Biotherm Life Plankton Essence-in-mask

Tämä luomupuuvilla maski on imeytetty täyteen Biothermin Live Plankton Essence uutetta ja sen ravitseva sekä kosteuttava koostumus pehmittää ihon nopeaa. Naamio sisältää 5% Life Planktonia – Biothermin kehittämä ainesosaa joka on tunnettu regeneroivista ominaisuuksistaan.  Puuvillanaamio asettuu helposti kasvoille. Jos säilytyspussiin jää uutetta tapaan levittää sen kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 8-10 minuuttia ja poista kasvoilta. Lopputulos on ihanan kosteutettu ja hehkuva iho. Tämä naamio on ollut minulla käytössä sen markkinoille tulosta asti ja on jatkossakin.


Exuviance Restore Polyhydroxy Biocellulose sheet Masque

Tämä kangasnaamio edistää solujen uusiutumista, vahvistaa ihon suojamekanismia ja kosteuttaa ihoa kolmessa vaiheessa, jossa PHA (glykonolaktoni) yhdistyy glyseriiniin ja allantoiiniin. Naamion molemmin puolin on verkkovuori. Poista ensin toinen puoli ja aseta naamio kasvoille, tämän jälkeen irrota toinen verkko. Naamio imeytyy kasvojasi vasten napakasti ja tulisi olla mahdollisimman tiiviisti ihoa vasten. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia, poista naamio ja hiero loput tuotteesta ihoon. Maski sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. 


Swiss color International Hyaluronic Hydrogel Mask

Tämä maski on mieletön kuivan ihon kosteuttaja ja sopii myös erinomaisesti myös stressaantuneelle iholle. Kollageeni kosteuttaa ja antaa mielettömän hehkun kasvoille. Naamion molemmin puolin on muovisuoja, poista molemmat ennen naamion asettamista kasvoille. Paketissa on hoitonestettä paljon joten levitän sen kaulalle, dekolteelle ja käsivarsille. Tämän naamion voi antaa olla kasvoilla jopa 20-40 minuuttia, voit myös käyttää kuurimaisesti 2-3 kertaa viikossa 6 viikon ajan. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero lopputuote ihoon. 


ZoSkin Health Skin Brightening sheet Masque

Todella tehokas kangasnaamio, joka auttaa tasoittamaan ja kirkastamaan ihon sävyä sekä antamaan enemmän hehkua. Täydellinen naamio ennen tärkeää päivää. Naamio sisältää ainesosia kuten arbutiinia, vihreää teetä, sitruunahappoa, maitohappoa ja salisyylihappoa. Naamiossa on myös silmille kangasosa joten halutessaan voi myös antaa silmäluomille hellyyttä. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista naamio ja hiero loput tuotteesta ihoon.

 

Nautinnollisia hemmotteluhetkiä!

Favourite
picks