Matkahaaveita…

Haaveilen matkustamisesta lähes päivittäin kuten varmasti moni muu tällä hetkellä. Matkustaminen ja lomailu on keskusteluissa mukana ystävien kanssa aina tavattaessa. Itse olen niin epätoivoinen että 24h risteilykin tekisi toooodella onnelliseksi ja sitä ollaankin ystävien kesken suunniteltu. Pitkän kaavan mukaan herkuttelua ja sateevarjodrinksuja!
Matka haaveissa on kun se tulee mahdolliseksi ottaa äiti mukaan ja matkata Ruotsiin tapaamaan siellä asuvia sukulaisia. Vallitsevan pandemian takia emme ole voineet olla fyysisesti tukena tädilleni ja serkulleni surun keskellä. Se että ei ole päässyt halaamaan heitä ja osallistumaan setäni hautajaisiin on surullista.

Seuraavaksi haaveissa toukokuulta 2020 peruuntunut Costa Bravan matkan toteutuminen. Reissua on suunniteltu pitkään ja hartaasti äitini, tätieni ja serkkujeni kanssa. Luvassa on rannikkoa pitkin päivä patikointeja, auringossa köllöttelyä, spa-hoitoja, shoppailua, hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. En malta odottaa tämän matkan toteutumista tulevaisuudessa. 

Rakastan kaupunkilomia ja odotankin että pääsemme perinteiselle Pariisin lomalle ystäväni Kaisan kanssa. Me molemmat voimme luuhata kaupoilla aamusta iltaan helposti monta päivää putkeen. Meidän Pariisin reissu on etukäteen suunniteltu missä kaupoissa haluamme käydä ja sinne väliin on etukäteen valittu lounas, kahvittelu ja dinneri paikat. Shoppaus holistit ja foodiet vauhdissa.

 

 

Eihän se ole kunnon kesä jos yhtä Kreikan reissua ei ole. Viikko aurinkotuolissa kylmä frappe kädessä välillä turkoosiin viileään veteen pulahdellen. Herkkusuuna syön koko viikon mezejä, fetasalaattia ja moussakaa huuhdellen ne alas kylmällä paikallisella valkoviinillä. Täydellinen girls trip ystävien kanssa.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haaveissa siintää Bali ja Bali Dive and Spa resort sukellusloma Karin kanssa. Täällä aivot on hyllyllä koko loman ajan. Tiedossa sukeltamista, pötköttelyä ja syömistä. Välillä mopo alle ja ihmettelemään Balin nähtävyyksiä jotka ei kesken lopu. Minä tietenkin sekoan lukemattomissa sisustuskaupoissa ja vaatekaupoissa! 
Ihan kauhea matkakuumehan tässä nyt tuli, voi maailma palaa jo raiteilleen! 

Favourite
picks