Eteisien uusi ilme pienellä budjetilla

Eteinen jäi hieman keskeneräiseksi kun muutimme uuteen kotiimme. Ei laskutilaa eikä tilaa kengille. Oikeastaan vain vanha peili joka on kulkeutunut kodista toiseen.

 

Eteinen jäi hieman keskeneräiseksi kun muutimme uuteen kotiimme.
Ei laskutilaa eikä tilaa kengille. Oikeastaan vain vanha peili joka on kulkeutunut kodista toiseen. Tähän mennessä myös löytynyt hyvin paikan mutta nyt se ei vain istunut enään kotiimme. Halusin tuoda uuden ilmeen eteiseen josta avautuu näkymä suoraan olohuoneeseen ja keittiöön. Yhteensä muutokseen kului noin 110€.

 Löysin vanhan tummanruskean Ikean Hemnes kenkäkaapin Tori.fistä edulliseen hintaan. Maalasin kaapin mustaksi Tikkurilan Helmi kalustemaalilla. Vaihdoin alkuperäiset vetimet Ikean mustiin Bagganäs vetimiin hieman modernimpaa fiilistä tuomaan.

Peiliksi valikoitui Ikean Lindbyn pyöreä peili halkaisijalla 80⌀. Olen valintaan tyytyväinen sillä muut huomattavan paljon kalliimmat tuntuivat jotenkin kömpelöiltä. Pidän kovasti Lindbyn siroudesta. Kiinnitys seinään myös Ikean tapaan helppoa sillä peilissä on hyvät ruuvipidikkeet mitkä monesta vaihtoehdosta puuttuvat.


Olen erittäin tyytyväinen muutokseen. Nyt eteinen näyttää siltä että se kuuluukin kotiimme. 

Favourite
picks