Akne vapaat kasvot

Ensimmäistä kertaa herätessäni tänään ties kuinka moneen vuoteen, minulla ei ole ainuttakaan aktiivista akne näppyä kasvoissani. Voi tätä onnen määrää❤️ Voisin kiljua onnesta!! Kivuliaita kraatereita ei ole nyt ollut nyt noin kahteen kuukauteen. Jo niiden katoaminen oli todella helpottavaa. Kuvittele jatkuva kipu ja jomotus kasvoissa 24/7 vuosien ajan. Kasvoissa on jäljellä paljon arpia joita nyt voidaan lähteä hoitamaan pois kun ihon tulehdus on saatu hallintaan. 

acne vapaat kasvot - 1 (3)


Aikaisemmassa postauksessa kerroin mahdollisesti löytäneeni ammattilaisen joka oikeasti osaa auttaa aknen hoidossa. Tämä henkilö on Klinik Linnean omistaja sairaanhoitaja Lotta Linnea Taipalus. Uskomaton tietotaito kuinka aknea hoidetaan. Lotta selitti minulle juurta jaksaen aknen syitä, ihon anatomiaa ja mitä aineosia tulisi välttää hoitotuotteissa ja meikeissä. Ensi tapaamisesta lähtien minulle tuli varma olo siitä että nyt ollaan hyvissä käsissä. Klinik Linneassa hoitosuhde alkaa aina ihonhoidon konsultaatiolla joka on veloitukseton. Konsultaatiossa käydään läpi aiempia ihonhoitorutiinejasi, ihosi historiaa, sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitelma sinulle sopivasta hoidosta- tai sarjahoidosta sekä kotihoidon tarpeesta. Tällä minäkin aloitin huhtikuun puolessa välissä. 


Kotihoito tuotteina minulla on ZO®️Skin Healthin tuotteet. Tuotteita on lisätty hoidon edetessä ja ihon tulehduksen pikkuhiljaan parantuessa. Tulen kirjoittamaan oman postauksen ZO®️SHn tuotteista missä kerron kuinka ja millä tuotteilla hoito etenee. Olen nyt käyttänyt tuotteita 3 kk ja voin omasta kokemuksesta kertoa että ne todella toimivat. Samalla Lotta on tehnyt kasvoille Profhilo hoitoja joka parantaa ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteutta sekä RRS®️HA EYES silmänympärys mesoterapiaa. Näistä myös enemmän omissa postauksissa. Matka jatkuu vielä eteenpäin ja kunhan akne on saatu täysin haltuun ja arvet häivytettyä keskitytään enemmän anti-ageing hoitoon. 

Kuvissa olen ilman meikkiä ja niitä ei ole käsitelty mitenkään!

Favourite
picks